Velkommen till edufy.dk!

Velkommen till edufy.dk!

Så enkelt er det

1. Vælg materiale

Angiv, hvor mange eksemplarer du ønsker af et materiale, og læg materialet i din indkøbsvogn.

2. Afgiv ordre

Når du har bestilt alle de artikler, du ønsker, skal du gå til din indkøbsvogn øverst til højre på skærmen.

3. Log ind

For at gennemføre ordren skal du logge ind, hvis du allerede er medlem, eller klikke på "Bliv medlem" og udfylde din leveringsadresse.

4. Bestil

Gennemfør din bestilling – du modtager den i løbet af et par dage. Helt uden omkostninger.

Vælg Emne/Tema

Vælg årskursus

Dette er edufy.dk

Helt gratis og opdateret undervisningsmateriale til hver enkelt elev, som han/hun selv kan læse og arbejde med. Lyder det interessant? På edufy.dk har du mulighed for, helt omkostningsfrit, at bestille forskellige materialer til din undervisning eller til dig selv. Her finder du højaktuelle materialer inden for mange områder som Etik, Naturvidenskab, Teknik, EU, Erhvervsvalg og meget mere.


Gratis for skolen – alt på ét sted

På edufy.dk kan medarbejdere inden for undervisningsverdenen helt gratis bestille virksomheders, organisationers og myndigheders informationsmateriale. Vi har samlet alt dette på ét sted, hvorfra du kan bestille materialet helt gratis og fragtfrit. Vores udbud er varieret – her finder du inspirerende film, spændende spil, interessante magasiner, aktuelle faktablade, bøger, foldere, etc. Du har også mulighed for at downloade supplerende, digitale materialer som film, rapporter, lærervejledninger og undervisningsplaner.
 

Relevant og tilpasset målgruppen

I det moderne samfund er det vigtigere end nogensinde, at eleverne kan vurdere, analysere og kritisk evaluere den information, de modtager. Det er derfor en vigtig del af skolens opgave at få eleverne til at udvikle disse færdigheder.

Materialet, som du kan bestille via os, spænder over en lang række emner og er både beregnet til grundskolen og ældre elever. Meget af materialet er tilpasset unge skoleelever og kan med fordel bruges i undervisningen som uddybning, ekstralæsning, diskussionsgrundlag, som sammenlignende materiale eller som en platform for et nyt emne. Materiale fra edufy.dk værdsættes i skolen af både lærere og elever.
 

Vi stiller flere krav til det materiale, der distribueres via edufy.dk:

  • Materialet skal have et informativt indhold, som er relevant for målgruppen

  • Materialet må ikke være produkteksemplarer eller ren produktreklame

  • Materialet må ikke eksponere produkter eller varemærker, som er forbundet med alkohol, narkotika, tobak, pornografi eller ikke-demokratiske værdier.

 

Nemt at bestille

Det er nemt at bruge vores onlineservice. Log ind eller registrer dig som nyt medlem og bestil det ønskede materiale. Vi leverer i løbet af nogle dage, og du betaler ikke noget for hverken materiale, behandlingen eller fragten. Vores websted opdateres løbende, da vi får nyt undervisningsmateriale ind hver uge eller oftere. Mange af materialerne har også tilhørende lærervejledninger.
 

Om virksomheden

Virksomhedens formål er at fremme og lette samarbejdet og kommunikationen mellem skolen og erhvervslivet – virksomheder, myndigheder og organisationer. Edufy.dk er en del af Allde & Skyttkoncernen og er veletableret i skolesammenhæng.

Edufy.dk i andre lande: 
Sverige
Norge
Finland 

Medarbejderne på edufy.dk har alle en dyb interesse for skolemiljøet, og flere af os er læreruddannede. Vi forstår værdien af kvalitet i undervisningen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at udvælge gode materialer til din undervisning. 

Tlf: 33 600 600
info@edufy.dk

>> Nå ud til morgendagens voksne
>> Distribuer materiale via os - her er vores tilbud

 

"Edufy.dk er den naturlige kanal mellem skole og samfund. Gennem os får elever i hele Danmark mulighed for at få viden om ting, som ikke altid står i skolebøgerne – et indblik i verden udenfor."

Fredrik Skytt, adm. dir. edufy.dk

 

Tilbage til produkterne