Velkommen till edufy.dk!

Velkommen till edufy.dk!

Så enkelt er det

1. Vælg materiale

Angiv, hvor mange eksemplarer du ønsker af et materiale, og læg materialet i din indkøbsvogn.

2. Afgiv ordre

Når du har bestilt alle de artikler, du ønsker, skal du gå til din indkøbsvogn øverst til højre på skærmen.

3. Log ind

For at gennemføre ordren skal du logge ind, hvis du allerede er medlem, eller klikke på "Bliv medlem" og udfylde din leveringsadresse.

4. Bestil

Gennemfør din bestilling – du modtager den i løbet af et par dage. Helt uden omkostninger.

Vælg Emne/Tema

Vælg årskursus

Her er vores tilbud

Vil du også være med til at gøre din viden og din virksomhed synlig for lærere og elever, og helt enkelt vise, at du findes og er interesseret i skolen? Så håber vi, at du vil bruge edufy.dk – kanalen, der er lige så nem for lærerne som den er effektiv for dig!

 

Lagerføring

Vi har det aftalte eksemplarer af jeres materiale på lager, uden øvre grænse.

Markedsføring

Vi markedsfører jeres materiale til lærere og undervisningspersonale på alle niveauer over hele landet ved hjælp af bl.a.: Vores hjemmeside edufy.dk, mails til medlemmerne, kataloger til lærerbestilling, annoncer, messer, bannere, sociale medier, Google adwords, remarketing.

Distribution

Vi administrerer lærernes bestillinger af jeres materiale. Pakning, plukning og levering foregår dagligt i vores tilpassede og genanvendelige emballage, personligt adresseret til den lærer, der har bestilt materialet.

Rapportering, statistik og feedback

Hver måned modtager I en rapport fra os om, hvor mange og hvilke trykte materialer der er blevet bestilt. I vil også få at vide, hvem der har downloadet jeres digitale supplement. Vi kan også forsyne jer med kort over geografisk spredning og give jer feedback på, hvordan lærerne oplever og bruger jeres materiale i form af det digitale spørgeskema, lærerne skal udfylde.

Ingen fast udgift eller startgebyr

Jeres eneste udgift er Postens porto pr. forsendelse. Den månedlige udgift er baseret på materialets vægt, og hvor mange eksemplarer af jeres materiale, der er bestilt. Alt ovennævnte er inkluderet, og der findes ingen ekstra udgifter. Allerede når I sender materialet til os ved I, hvad den samlede udgift bliver.

Materialet skal opfylde følgende krav for at kunne distribueres via edufy.dk:

• Materialet skal have et informativt indhold, der er relevant for målgruppen.
• Materialet må ikke være vareprøver eller ren produktreklame.
• Materiale, som eksponerer produkter eller brands, der forbindes med alkohol, narkotika, tobak og doping, skal have et indhold, som er af betydning for at nedsætte forbruget af disse.
• Materialet må ikke eksponere produkter eller brands med pornografisk indhold eller udemokratiske holdninger.

 

Kontakt os, så får du mere at vide:

Anna Riise-Knudsen
anna.riise-knudsen@edufy.dk
+45 33 600 600

Tilbage til produkterne