Velkommen till edufy.dk!

Velkommen till edufy.dk!

Så enkelt er det

1. Vælg materiale

Angiv, hvor mange eksemplarer du ønsker af et materiale, og læg materialet i din indkøbsvogn.

2. Afgiv ordre

Når du har bestilt alle de artikler, du ønsker, skal du gå til din indkøbsvogn øverst til højre på skærmen.

3. Log ind

For at gennemføre ordren skal du logge ind, hvis du allerede er medlem, eller klikke på "Bliv medlem" og udfylde din leveringsadresse.

4. Bestil

Gennemfør din bestilling – du modtager den i løbet af et par dage. Helt uden omkostninger.

Vælg Emne/Tema

Vælg årskursus

Nå ud til morgendagens voksne

Vi har alle gået i skole. En lang eller en kort uddannelse, forskellige steder i forskellige perioder. Vi har alle en idé om, hvad skolen er og måske også om, hvordan den burde være. Skolen påvirkes af traditioner og ændringer i samfundet og styres af forskellige love og regler. I vore dage er verden fuld af informationer. Det er ikke længere så vigtigt at huske, som det er at kunne finde, bruge og forstå informationerne omkring os.

 

Edufy.dk - den naturlige kanal mellem skole og erhvervsliv

Skolen ændrer sig i takt med ændringer i samfundet, så den bedre kan forberede unge mennesker på deres kommende liv og arbejdsliv. Ikke mindst på at blive gode samfundsborgere. Derfor er der sket meget i skolesystemet i 2000’erne. Der er kommet nye undervisningsplaner, som i højere grad fokuserer på at udvikle evner frem for at indlære færdigbearbejdet viden. 

Skolen er ikke længere en isoleret institution men har et større behov for at være en del af resten af samfundet. Lærere efterspørger viden og materiale fra andre aktører end lærebogsforlag for at give eleverne mulighed for at øve sig på at bearbejde forskellige typer af information – en af fremtidens vigtigste kompetencer. Eleverne skal have mulighed for at øve deres færdigheder i informationskritik og kommunikation, som de skal bruge for at gøre sig gældende i vore dages globale verden.

Edufy.dk hjælper skolen med at finde den information, de skal bruge fra det omgivende samfund, ved at samle materialer fra forskellige aktører på ét sted. Samtidig får I mulighed for at eksponere jeres virksomhed og på den måde være med til at forme den næste generations voksne.

 

Nå effektivt ud til skolen

Hvad er det så, vi gør? Kort sagt er Edufy.dk et nyt website til lærere med gratis informationsmateriale fra forskellige aktører samlet på ét sted. I Sverige, Norge og Finland har vi i mange år været den førende aktør, når myndigheder, organisationer og virksomheder ønsker at være tilgængelige for skolen. Over 110.000 lærere i Norden bruger os. Nu lancerer vi også aktiviteter i Danmark og håber, at I vil være med.

Vi ved, at der er stor efterspørgsel fra undervisningsinstitutionerne efter aktuel og opdateret information. For lærerne er det dog svært at finde den allerede eksisterende information. Med Edufy.dk samler vi alt på ét sted. Med jeres trykte informationsmateriale kan lærerne supplere undervisningen og få mulighed for at gå mere i dybden. I må meget gerne supplere det trykte materiale med op til fire filer (filmklip, powerpointpræsentationer, pdf’er, etc.), som sammen med jeres trykte materiale kan uddybe emnet. 

 

Edufy.dk - en helhedsløsning

Vi er meget mere end kun en portal for gratis informationsmateriale. Vi tager os også af hele distributionssiden. Desuden er det vigtigt, at det er den rigtige lærer, der bestiller jeres materiale. Det sikrer vi via vores markedsføring, som er målrettet mod forskellige lærergrupper. Som medlem af edufy.dk vil I få opfølgning i form af statistik på bestillingerne og kontaktoplysninger til ordregiverne. I har også mulighed for at oprette jeres egen lærermedlemsdatabase hos os. Kort sagt: vi opbevarer jeres materiale, markedsfører det til den rigtige målgruppe og distribuerer til de lærere, der har lyst til at få lige netop jeres materiale. Selvfølgelig får I også opfølgning og statistik på bestillingerne; Hvem har bestilt? Hvilken skole? Hvad syntes de? Hvem har downloaded filerne...og meget mere.

 

Vil du satse på morgendagens voksne?

Vil du også være med til at gøre din viden og din virksomhed synlig for lærerne og eleverne, vise, at du eksisterer og er interesseret i undervisningen? Så håber vi, at du vil benytte Edufy.dk – kanalen, som er lige så enkel for lærerne, som den er effektiv for dig!

 

Kontakt os, så får du mere at vide:

Anna Riise-Knudsen
anna.riise-knudsen@edufy.dk
+45 33 600 600

Tilbage til produkterne